Завантаження ...

У СумДУ презентували проєкт для лідерів громад «Я – медіа»

У СумДУ презентували проєкт для лідерів громад «Я – медіа» фото

8 вересня у літературній вітальні СумДУ відбулася презентація проєкту «Правозахисна програма для лідерів громад «Я – Медіа», що реалізується за підтримки МЗС Естонської Республіки.

8 вересня у літературній вітальні СумДУ відбулася презентація проєкту «Правозахисна програма для лідерів громад «Я – Медіа», що реалізується за підтримки МЗС Естонської Республіки.

Проєкт створено задля посилення в суспільстві ідеї діалогу заради порозуміння та примирення, підтримки лідерів, що працюють на місцях, для забезпечення політичної, соціальної та економічної участі молоді в мирному процесі в Україні.



Під час заходу студенти, молоді лідери, блогери та представники ЗМІ обговорили мету проєкту, а також основні заходи, передбачені в ньому. Організатори повідомляють, що для молодих лідерів заплановані дві школи-тренінги з правозахисту й відоблогерства, 10 блог-кафе, а також семінар за участю тренерів з Естонії. За результатами навчання учасники зможуть створити власні блоги та регулярно наповнювати їх.

Також у проєкті передбачена менторська програма для 10 молодих блогерів, яким буде надаватися підтримка від естонських та українських менторів. Кращі блогери отримають можливість відвідати Естонію з навчальним візитом.

Слідкувати за анонсами та подробицями можна в офіційній групі проєкту в мережі Facebook «Youth Movement − I am MEDIA».

Довідково: організаторами проєкту «Я – Медіа» є Сумський державний університет, ГО «Молодіжна медіа спілка (ММС)» спільно з громадською організацією «Фундація Прав Людини», Університетом міста Тарту (Естонія) та фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: