Завантаження ...

Сумщина відкрита до співпраці з військовослужбовцями

Сумщина відкрита до співпраці з військовослужбовцями фото

Про це повідомив голова Сумської облдерж- адміністрації Дмитро Живицький під час зустрічі з представниками Національної гвардії України



Про це повідомив голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький під час зустрічі з представниками Національної гвардії України

Голова облдержадміністрації, начальник управління з охорони особливо-важливих об’єктів Національної гвардії України полковник Віктор Грабчак та командир військової частини 3022 полковник Максим Кіцелюк обговорили ряд проблемних питань, зокрема, необхідність підтримки військових формувань з боку місцевої влади, залучення інвестицій, відновлення приміщень, в яких дислокується військова частина 3022 тощо.

Дмитро Живицький наголосив на важливості співпраці обласної влади та Національної гвардії України, основне завдання якої є охорона громадського правопорядку на території нашої області.

«Сумщина готова до співпраці з військовослужбовцями, – зазначив голова облдержадміністрації. – Ми будемо робити все від нас залежне, сприяти та надавати підтримку військовим частинам».

Віктор Грабчак подякував Дмитру Живицькому за передачу військовій частині 3022 Національної гвардії України у постійне користування земельну ділянку державної власності для розміщення та постійної діяльності Національної гвардії України (Розпорядження голови облдержадміністрації № 548-ОД).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: