Завантаження ...

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 6 вересня 2021

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 6 вересня 2021 фото

На виконання доручення міського голова Олександра Лисенка в Сумах протягом останнього тижня перевірили 431 працюючий об’єкт на дотримання чинних карантинних вимог.



На виконання доручення міського голова Олександра Лисенка в Сумах протягом останнього тижня перевірили 431 працюючий об’єкт на дотримання чинних карантинних вимог.

За словами начальника відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслава Кононенка, йдеться про кафе, магазини, аптеки, заклади побутового обслуговування, транспортні засоби, які перевозять пасажирів тощо. Рейди в них проводились з 28 серпня по 2 вересня.

Так, у ході перевірок, за грубе порушення протиепідемічних заходів мобільні групи спільно з патрулями поліції склали 24 протоколи за статтею 44-3 КУпАП.

Крім того, з метою оперативного реагування та посиленого контролю за дотриманням запроваджених карантинних заходів на території Сумської міської територіальної громади, щоденно працювали 38 військовослужбовців військової частини 3051 Національної гвардії України в складі 10 мобільних груп (вісім піших патрулів і два – на автомобілі).

З об'єктами сфери торгівлі та громадського харчування проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота, повідомив начальник відділу торгівлі, побуту та захисту справ споживачів Олег Дубицький. Особливу увагу фахівці відділу звертали на режим обробки поверхонь, дотримання маскового режиму та соціальної дистанції. Порушень не зафіксовано.

Як розповів начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко, у період з 30 серпня по 3 вересня члени тимчасової комісії з контролю за проведенням дезінфекції у міському пасажирському транспорті провели контрольну перевірку на дотримання перевізниками карантинних вимог на ТОВ «Сумипастранс». Перевізнику надали рекомендації щодо посилення контролю за перевезенням пасажирів тільки в захисних масках та дезінфекції робочої зони не рідше, ніж три рази на день.

Також 1 вересня перевірявся санітарний стан та дотримання графіків руху автобусів №№ 1, 5, 17А, 55, 57 в загальній кількості 38 штук. Рекомендації та зауваження направлені перевізникам для усунення недоліків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: