Завантаження ...

На Сумщині відзначили кращих підприємців

На Сумщині відзначили кращих підприємців фото

Перший заступник голови Сумської облдерж- адміністрації Тарас Савченко під час фестивалю «Бізнес та Родина – єдине ціле» привітав підприємців Сумщини напередодні їх професійного свята



Перший заступник голови Сумської облдержадміністрації Тарас Савченко під час фестивалю «Бізнес та Родина – єдине ціле» привітав підприємців Сумщини напередодні їх професійного свята

Тарас Савченко зазначив, що підприємці – це найбільш активний і креативний прошарок нашого суспільства та подякував за цю активність.

Разом з тим перший заступник голови облдержадміністрації підкреслив: «Наслідком такої активності є певний ризик, з яким нерозривно пов’язана підприємницька діяльність. Тому хочу вам побажати, щоб ваші ризики були прораховані і мінімізовані, щоб ваші прибутки були сталі, і щоб ви відчували задоволення від того, що ви надаєте якісні послуги, випускаєте класні товари і відчуваєте вдячність своїх клієнтів».

Він наголосив, що облдержадміністрація займає конструктивну позицію у спілкуванні з підприємцями: «Ми вас вітаємо, але приділяємо увагу не лише на свята. Хоча це також важливо, вшановувати публічно підприємців. Ми постійно проводимо відповідну комунікацію з вашими представниками, з керівниками підприємницьких громадських організацій».

«Тож, друзі, дуже приємно бачити тут багато знайомих облич, багато успішних підприємців, - говорив Тарас Савченко. - Я щиро зичу вам успіху у вашій щоденній діяльності, роботі, ваших проектах. Родинного благополуччя, успіху в ваших сімейних проектах. Адже ми можемо бути щасливі лише тоді, коли професійне і особисте життя збалансоване і гармонійне».

Перший заступник голови облдержадміністрації нагородив переможців у різних номінаціях обласного конкурсу «Кращий підприємець».

Зазначимо, що вже стає доброю традицією відзначати на Сумщині День підприємця проведенням фестивалю «Бізнес та Родина – єдине ціле». У рамках фестивалю відбулася низка різноманітних заходів із залученням представників малого і середнього бізнесу міста Суми та області, зокрема організації кількох локацій: «Алеї професій», алеї «Створено на Сумщині», різноманітних виставок, фотозон, фудкортів.

Тож свято було велелюдне, змістовне, дійсно репрезентувало підприємницьку спільноту Сумщини в усій її різноманітності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: