Завантаження ...

У СНАУ відкрили лабораторію ROYAL CANIN

У СНАУ відкрили лабораторію ROYAL CANIN фото

3 вересня на факультеті ветеринарної медицини Сумського національного аграрного університету відбулося відкриття нової спеціалізованої навчальної лабораторії.



3 вересня на факультеті ветеринарної медицини Сумського національного аграрного університету відбулося відкриття нової спеціалізованої навчальної лабораторії.

На початку відкриття нової лабораторії ректор університету Володимир Іванович Ладика та представниця компанії ROYAL CANIN директор з маркетингу та спеціалізованого продажу Валерія Замченко, урочисто перерізали червону стрічку.

Відкриття нової лабораторії новий крок на зближення науки з бізнесом, стверджує Володимир Іванович.

Моісеєнко Віталій Володимирович начальник Голови управління Держпродспоживслужби в Сумській області відмітив: «Якісні послуги завжди привертають увагу споживачів, та формують гарну лояльність».

«Бізнес готовий вкладати інвестиції в спеціалістів, які прагнуть розвиватися та шукають партнерів» – запевняє представниця компанії ROYAL CANIN Валерія Замченко. В Україні це друга така лабораторія і ми прагнемо до подальшого розвитку.

Голова Європейської бізнес асоціації Кирилюк Дмитро Олександрович, підняв тему продовження розвитку співпраці з університетом у довірі .

Випускник СНАУ Бондар Сергій Вікторович на власному досвіді розповів, як можна розвивати співпрацю університету з бізнесом. Так завдяки його ініціативі було відкрито нову лабораторію.

На завершення відкриття ректор Ладика Володимир Іванович та Калашник Олександр Миколайович заступник декана факультету ветеринарної медицини, разом вручили пам’ятні подарунки почесним гостям.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: