Завантаження ...

У Сумах посадовці продовжують здавати кров для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення

У Сумах посадовці продовжують здавати кров для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення фото

Напередодні Дня міста посадовці міської ради долучились до донації крові та її компонентів для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення КНП «Обласна дитяча клінічна лікарня».



Напередодні Дня міста посадовці міської ради долучились до донації крові та її компонентів для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення КНП «Обласна дитяча клінічна лікарня».

Благодійний захід провели за ініціативи заступника міського голови Станіслава Полякова. До донації долучились працівники управління освіти і науки, управління стратегічного розвитку міста та Сумського міського центру дозвілля молоді на чолі з керівництвом Антоніною Данильченко, Оксаною Кубрак і Ігорем Ганненком.

«Разом із працівниками управління освіти і науки та управління стратегічного розвитку міста ми вирішили провести таку благодійну акцію, – здати кров і плазму для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення дитячої обласної клінічної лікарні. Розвивати культуру донорства необхідно разом, тож закликаю всіх поповнювати ряди донорів і допомагати тим, хто цього потребує», – зазначив Станіслав Поляков.

«Саме при онкологічних захворюваннях діти часто потребують переливань крові, іноді за час лікування допомога донорів потрібна дитині десятки разів. І лише наявність якісних компонентів крові допомагає пережити виснажуючу хіміотерапію. Тому донори потрібні дітям завжди – і ми з великою вдячністю зустрічаємо всіх бажаючих долучитися до порятунку дитячих життів!» – зазначають у Сумському обласному Центрі служби крові.

Зауважимо, подібні благодійні заходи за участі міських посадовців відбуваються постійно, кожного разу до донації долучається все більше працівників структурних підрозділів міської ради.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: