Завантаження ...

Двоє вихованців сумського футзалу гратимуть за команду з Донеччини

Двоє вихованців сумського футзалу гратимуть за команду з Донеччини фото

Представник Екстра-ліги МФК «ДЕ Трейдинг» з Миколаївки Донецької області представив новачків. Серед них двоє з Сумщини – Віталій Катеринин і Віталій Дзюба.



Представник Екстра-ліги МФК «ДЕ Трейдинг» з Миколаївки Донецької області представив новачків.

Серед них двоє з Сумщини – Віталій Катеринин і Віталій Дзюба.

З АФФК «Суми» перейшов Віталій Катеринин, який буде грати за нову команду під № 17.

Віталій Катеринин народився 17 липня 1994 року в Сумах. У чемпіонатах ДЮФЛУ грав за команди КДЮСШ «Суми» та ФЦ «Барса» рідного міста. На аматорському рівні в класичний футбол грав за команди «СКІФ-СумДУ», «Сумихімпром-СДПУ», «Спартак-Сумбуд», «Альянс» (Липова Долина), ФК «Суми». З сезону 2018/2019 грав у футзал за АФФК «Суми». У дебютному сезоні в матчі третього туру української першої ліги відзначився голом у ворота «ДЕ Трейдинга» за 0,2 секунди до закінчення поєдинку (1:1).

Конотопець Віталій Дзюба, який викликався у збірну України, буде грати під № 8.

Віталій Дзюба народився 3 червня 1995 в Конотопі. Там же почав займатися футболом. У сезоні 2010/2011 років в першості України з футзалу (перша ліга) дебютував за луганську команду «ЛТК-2». У наступному сезоні був переведений в першу команду «телефоністів». У сезоні 2014/2015 цей клуб виїхав з Луганська і почав нове життя під назвою «ЛТК / InBew / НПУ» (Луганськ / Житомир / Київ). Потім він став просто житомирським «InBew», за який Віталій грав до 2021 року (з перервою). У минулому сезоні забивав нинішній команді в матчі 14 туру «InBew» – «ДЕ Трейдинг» 5:3.

Найближчий матч 4 вересня «ДЕ Трейдинг» проведе вдома проти АФФК «Суми».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: