Завантаження ...

Студенти СНАУ святково розпочали новий навчальний рік

Студенти СНАУ святково розпочали новий навчальний рік фото

Університет радо привітав першокурсників та студентів минулих років з початком нового шляху до знань. Нагадаємо, що в цьому році більше 2000 студентів приєдналися до дружної родини СНАУ.



Університет радо привітав першокурсників та студентів минулих років з початком нового шляху до знань. Нагадаємо, що в цьому році більше 2000 студентів приєдналися до дружної родини СНАУ.

Урочистості розпочалися з привітального слова ректора Сумського національного аграрного університету, академіка Володимира Ладики. Володимир Іванович зазначив, що сьогодні СНАУ гордо несе звання флагмана аграрної освіти України. Підтвердженням цього є суттєве збільшення обсягів фінансування університету, що буде спрямовано на покращення умов навчання та проживання студентів.

На свято також завітав почесний гість – Народний депутат України, член комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Максим Гузенко, який до того ж є випускником нашого університету. Він привітав першокурсників з інавгурацією, а досвідчених студентів з початком нового навчання. Справжнім подарунком від Максима Васильовича став виступ відомого в Україні DJ Angel SAX.

З шаленими оваціями відбулося представлення всіх факультетів університету. Впродовж святкової програми всі насолоджувалися виступами, як вже відомих зірок СНАУ, так і першокурсників. Розпочали програму дует Аліни Володської та Олени Нємцевої, студенток юридичного факультету.

Глядачі мали можливість насолодитися виступами хореографічних колективів університету, зокрема Зразкового ансамблю сучасного бального танцю «Свей», Зразкового колективу «Шарм», Народного ансамблю народного танцю «Весна», вокалістів Ліни Бабич, Анни Радченко, Аделіни Пухальської, Аліни Володської та інших. Гучними оплесками глядачі зустріли музично–хореографічну композицію від випускниці університету Анастасії Старосельської, яка сьогодні є провідною солісткою Сумського драматичного театру ім. Щепкіна. А першокурсники привітали танцювальною композицією «Ланцюг єдності».

На завершення концерту першокурсники, загадавши бажання,запустили повітряні кульки у небо для того, щоб вони здійснилися!

Далі на всіх чекали: музично–розважальна програма «У вир студентського життя», святковий концерт, розіграш безпроїграшної лотареї (сувенірні подарунки від університету), дискотека, солодкі пригощання, фото–квест («Перший залік на кмітливість», переможці отримали квитки у квест–кімнату), фотосесія «Я студент СНАУ».

СНАУ радіє за своїх студентів та вітає з початком навчального процес!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: