Завантаження ...

На Сумщині рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

На Сумщині рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку  фото

29 серпня о 05:09, до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння в житловому будинку по вул. Даценківська в с. Даценківка, що на Лебединщині.



29 серпня о 05:09, до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння в житловому будинку по вул. Даценківська в с. Даценківка, що на Лебединщині. Подолавши відстань у 24 км з м. Лебедин за викликом прибуло відділення чергового караулу 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, додатково на гасіння залучалась добровільна пожежна команда с. Бишкінь.

За попередньою інформацією, власниця помешкання почувши своєрідний звук замикання електромережі, зайшла в приміщення де знаходився холодильник і виявила загоряння. Жінка намагалась самостійно ліквідувати пожежу, зрозумівши, що це їй не під силу, вона побігла за допомогою до сусідів, які повідомили про подію на лінію «101». Через не своєчасність виклику на момент прибуття вогнеборців полум’я встигло охопити перекриття та покрівлю будинку по всій площі.

О 05:46 пожежу локалізували та запобігли перекидання вогню на розташовану поряд з епіцентром горіння господарчу споруду. О 09:53 пожежу вдалось ліквідувати.

Припустима причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 6 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також 1 автомобіль та 1 працівник добровільної пожежної команди с. Бишкінь.

ГУ ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: