Завантаження ...

ДОЗ «Універ» СумДУ подарував дітям змістовний та цікавий літній відпочинок

ДОЗ «Універ» СумДУ подарував дітям змістовний та цікавий літній відпочинок фото

29 серпня відбулося закриття третьої табірної зміни в дитячому оздоровчому закладі «Універ» СумДУ. Цього літа табір прийняв на відпочинок та оздоровлення 550 дітей



29 серпня відбулося закриття третьої табірної зміни в дитячому оздоровчому закладі «Універ» СумДУ. Цього літа табір прийняв на відпочинок та оздоровлення 550 дітей, серед яких – діти співробітників СумДУ, талановиті й обдаровані діти, а також діти пільгових категорій.

Протягом трьох змін життя у закладі було насичене різноманітними заходами: відкриття та закриття таборових змін, день таємного прихильника, «Універ» має талант, день Музеїв, УніверDANCE, численні спортивні змагання, кінопокази, а також – туристичний похід.

Родзинкою цього року стали профорієнтаційні заходи, організовані структурними підрозділами СумДУ. Зокрема, кафедра теоретичної та прикладної хімії факультету ТеСЕТ провела квест «У хімічній лабораторії», під час якого групи юних хіміків шукали складові чудодійного еліксиру для отримання золота.

Змістовний тренінг «Я – лідер?», організований кафедрою управління ім. Олега Балацького ННІ БіЕМ, допоміг учасникам познайомитися з основними якостями лідера, дізнатися про можливості впливу та міри відповідальності за прийняття управлінських рішень, а також визначити роль лідера в створенні команди.

Кафедра економічної кібернетики ННІ БіЕМ провела інтелектуальний конкурс «Своя гра», а також, спільно з Центром кіберспорту СумДУ та за підтримки Федерації кіберспорту України, взяла участь в організації кіберспортивного турніру з Mortal Kombat 11 «CYBER SUMDU CAMP».

Разом із кафедрою фінансів, банківської справи та страхування ННІ БіЕМ вихованці табору перевірили власну фінансову грамотність під час Фінансової вікторини, що проходила під гаслом цьогорічного Global Money Week – «Бережіть себе, бережіть свої гроші».

Не менш цікавим став майстер-клас від гуртка судномоделізму та судномодельного спорту, який організовує роботу з юними спортсменами на факультеті ТеСЕТ.

Окремо варто відзначити тематичні заходи, приурочені до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, які проводилися спільно з Головним управлінням національної поліції в Сумській області. До заходу були залучені фахівці вибухотехнічної служби, кінологічного центру та патрульної поліції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: