Завантаження ...

Сумські водоканалівці продовжують оновлювати обладнання

Сумські водоканалівці продовжують оновлювати обладнання  фото

Днями на одній із найпотужніших станцій міста було модернізовано високовольтний насос напірного колектору. Потужний агрегат оновлено засувкою діаметром 300 мм та зворотним клапаном діаметром 250 мм.



Днями на одній із найпотужніших станцій міста було модернізовано високовольтний насос напірного колектору. Потужний агрегат оновлено засувкою діаметром 300 мм та зворотним клапаном діаметром 250 мм. Друга каналізаційна насосна станція забезпечує перекачку стічних вод з житлових масивів Курського мікрорайону, вулиці Металургів та усієї центральної частини міста.

Також працівники ремонтної бригади виконали роботи із заміни запірної арматури на шостій каналізаційній насосній станції, що обслуговує район Хіммістечка, вулиць Прокоф’єва, СКД, Катерини Зеленко, Замостянська, Харківська та прилеглих до них. Водоканалівці оснастили напірний колектор сучасною герметичною засувкою діаметром 200 мм та зворотним клапаном діаметром 150 мм.

Запірна арматура грає важливу роль при виконанні аварійно-ремонтних та монтажних робіт, забезпечуючи стабільну перекачку стоків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: