Завантаження ...

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 30 серпня 2021

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 30 серпня 2021 фото

Мобільні групи з контролю за дотриманням карантину провели перевірку 810 працюючих об’єктів, що здійснюють господарську діяльність на території Сумської громади.



Мобільні групи з контролю за дотриманням карантину провели перевірку 810 працюючих об’єктів, що здійснюють господарську діяльність на території Сумської громади.

З 13 по 27 серпня мобільними групами було проведено перевірку 810 працюючих об’єктів, що здійснюють господарську діяльність на території міста (кафе, магазини, аптеки, заклади побутового обслуговування, транспортні засоби, якими перевозяться пасажири тощо).

За інформацією начальника відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслава Кононенка, за грубе порушення карантинних заходів мобільними групами та правоохоронними органами було складено 45 протоколів за статтею 443 КУпАП.

«Для посилення контролю за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо карантинних заходів на території Сумської громади, від військової частини 3051 Нацгвардії України, протягом звітного періоду, здійснювали чергування 50 військовослужбовців, що дало змогу створити мобільні групи з піших патрулів та патрулів на автомобілях. Робота в даному напрямку продовжується», – зауважив посадовець.

Начальник відділу торгівлі, побуту та захисту справ споживачів Олег Дубицький повідомив, що їхні працівники протягом тижня проводили профілактичні бесіди з суб'єктами господарювання, які працюють у сфері громадського харчування, щодо недопущення порушень карантинних норм законодавства України, а саме звертали увагу на необхідність обробки поверхонь антисептичними засобами, дотримання маскового режиму та соціальної дистанції. Протоколи про адміністративні правопорушення не складались.

Крім того, за період з 16 по 28 серпня членами тимчасової комісії з контролю за проведенням дезінфекції міського пасажирського транспорту були проведені контрольні перевірки дотримання перевізниками вимог карантинних обмежень: 17 серпня – на базі ТОВ «Престиж Ллайн», 26 серпня – на базі ФОП Масюк.

За інформацією начальника відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергія Яковенка, виконання перевізниками карантинних заходів перевірено на маршрутах №№ 3, 10, 13, 18. Загалом перевірено 32 одиниці транспорту. Перевізникам маршрутів № 3 та № 18 направлено зауваження щодо усунення недоліків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: