Завантаження ...

На Сумщині обрали кращих представників бізнес середовища

На Сумщині обрали кращих представників бізнес середовища фото

На засіданні ради підприємців при Сумській обласній державній адміністрації визначили кращих роботодавців, товаровиробників та підприємців року



На засіданні ради підприємців при Сумській обласній державній адміністрації визначили кращих роботодавців, товаровиробників та підприємців року

У 7 номінаціях – «Кращий роботодавець», «Кращий товаровиробник», «Кращий у сфері туризму, відпочинку та розваг», «Кращий у сфері послуг», «Кращий інноватор», «Кращий соціальний підприємець» та «Start-Up року» – було обрано професіоналів своєї справи серед представників бізнесу Сумщини.

Символічно, що нагородження переможців конкурсу «Найкращий підприємець року» відбудеться 4 вересня під час проведення фестивалю «Бізнес і родина – єдине ціле». Захід, присвячений до Дня Підприємця та Дню міста Суми, пройде на території міського скверу імені Т.Шевченка об 11:00.

Під час фестивалю кожен підприємець матиме можливість гідно представити свій товарний бренд чи послугу, а також презентувати свій бізнес у тематичних локаціях. Зокрема, алея «Створено на Сумщині» – представлення товарів та послуг сумського регіону; алея «Професій» – проведення за участю підприємців майстер-класів, виставок-продажу, організація дегустацій місцевої крафтової продукції.

Також передбачені смачні фудкорти, цікаві фотозони та дитяча галявина та концертна програма.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: