Завантаження ...

У Шостці рятувальники вчасно ліквідували пожежу в багатоповерхівці

У Шостці рятувальники вчасно ліквідували пожежу в багатоповерхівці фото

26 серпня о 08:17 до рятувальників надійшла інформація, що в м. Шостка по вул. Садовий бульвар виникла пожежу на верхньому поверсі 9-ти поверхового житлового будинку.



26 серпня о 08:17 до рятувальників надійшла інформація, що в м. Шостка по вул. Садовий бульвар виникла пожежу на верхньому поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Про задимлення на сходовій клітині повідомили мешканці сусідніх квартир. За викликом було направлено черговий караулу 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже через 3 хв рятувальники прибули на місце події та встановили, що горіння відбувається в двокімнатній квартирі. Включивши в апарати для захисту органів дихання вогнеборці негайно потрапили в задимлене помешкання. В одній із кімнат горіло дерев’яне крісло, а поряд з ним знаходились недопалки та сірники. Існувала загроза перекидання вогню на речі домашнього вжитку. На кухні перебувала жінка, яка навіть не підозрювала, що в помешканні виникла пожежа.

О 08:27 пожеж локалізували, 08:44 – ліквідували. Припустима причина виникнення пожежі – необережність під час куріння.

Всього на місці події працювало 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Завдяки своєчасному виклику та оперативній роботі рятувальників дану пожежу вдалось швидко ліквідувати, а її наслідки звести до мінімум. Проте, є чимало трагічних прикладів коли необережність під час куріння не лише призводить до масштабних загорянь, а й забирає людські життя. Вкотре закликаємо громадян бути максимально обережними у поводженні з вогнем!

ГУ ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: