Завантаження ...

Підприємців Сумщини запрошують до участі в онлайн конференції «Інвестуй у власну справу»

Підприємців Сумщини запрошують до участі в онлайн конференції «Інвестуй у власну справу» фото

З підприємцями Сумщини на тему «Інвестуй у власну справу» спілкуватиметься начальник відділу приватизації та управління корпоративними правами держави Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області



З підприємцями Сумщини на тему «Інвестуй у власну справу» спілкуватиметься начальник відділу приватизації та управління корпоративними правами держави Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях Наталія Білоброва

Значна кількість об’єктів, що перебувають у державній власності по всій Україні, не використовуються або використовуються не за призначенням. На Сумщині нараховується 320 балансоутримувачів та обліковується 15800 об’єктів державної власності.

Робота з виявлення державного майна, що використовується неефективно, триває, і головне завдання, яке стоїть на сьогодні, зробити ці об’єкти інвестиційно привабливими та прибутковими.

Частина об’єктів державного майна знайде своє ефективне використання у складі об’єктів комунальної власності територіальних громад після відповідної передачі їх в управління.

Але один із шляхів, який дозволяє вирішити питання ефективного управління таким майном, є прозора приватизація чи оренда.

Якщо ви маєте бажання більш детально узнати, як взяти участь у прозорій приватизації або оренді об’єктів державного майна, долучайтеся до онлайн конференції. Запрошуються також журналісти, які працюють за цією тематикою.

Онлайн конференція відбудеться 26 серпня 2021 року о 15:00.

Підключитись до конференції Zoom

https://us04web.zoom.us/j/79800778067?pwd=ZmZoeVZSU0dtVkNSaXlyMktiZ3dvZz09

Ідентифікатор конференції: 798 0077 8067
Код доступу: xArKt8

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: