Завантаження ...

У СумДУ у День Державного Прапора України віддали шану пам’яті загиблим студентам-воїнам

У СумДУ у День Державного Прапора України віддали шану пам’яті загиблим студентам-воїнам фото

23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора і 30-ї річниці незалежності України у Сумському державному університеті відбулося покладання квітів до «Пам'ятного знака загиблому студенту-воїну»



23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора і 30-ї річниці незалежності України у Сумському державному університеті відбулося покладання квітів до «Пам'ятного знака загиблому студенту-воїну» та вшановано пам'ять загиблих захисників держави хвилиною мовчання.

У заході взяли участь студенти, співробітники відділу позанавчальної роботи і культурно-мистецького центру СумДУ.

Пам’ятний знак встановлено на території університету на честь студентів та випускників, які загинули, захищаючи державний суверенітет і територіальну цілісність України за роки військових дій в зоні проведення АТО/ООС. Скульптура демонструє відданість університету ідеї незалежності нашої держави та високий патріотизм студентів.

Ушанування пам’яті захисників України з нагоди відзначення головних державних свят – це данина глибокої вдячності героям, які віддали своє життя, відстоюючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Пам’ятаймо імена героїв - студентів і випускників СумДУ: Андрій Реута, Денис Кеня, Дмитро Лісовенко, Максим Андрейченко, Микола Ніколаєнко, Олександр Півень, Роман Атаманюк, Руслан Андра, Олександр Ткаченко, Андрій Степанець.

Герої не вмирають! Пам'ять про них ми навіки збережемо у своїх серцях!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: