Завантаження ...

У КП «Міськводоканал» обговорили інвестиційну програму на 2022 рік

У КП «Міськводоканал» обговорили інвестиційну програму на 2022 рік фото

20 серпня, о 10:00 в приміщенні актової зали підприємства відбулося відкрите обговорення щодо схвалення та затвердження Інвестиційної програми на 2022 рік



20 серпня, о 10:00 в приміщенні актової зали підприємства відбулося відкрите обговорення щодо схвалення та затвердження Інвестиційної програми на 2022 рік, фінансового плану розвитку довгострокової інвестиційної програми на 2022-2026 роки КП «Міськводоканал» Сумської міської ради.

Слухання відбулися за участю представника департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради, керівників підрозділів КП «Міськводоканал», представників громади та журналістів.

Про початок громадського обговорення жителів громади було поінформовано на офіційному сайті підприємства 4 серпня 2021 року. Протягом 14 календарних днів з моменту опублікування оголошення пропозиції та скарги до КП «Міськводоканал» не надходили.

За результатами обговорення ухвалено рішення про затвердження інвестиційної програми КП «Міськводоканал» Сумської міської ради на 2022 рік та плану розвитку «Фінансовий план довгострокової інвестиційної програми на 2022-2026 роки КП «Міськводоканал» Сумської міської ради».

Протокол відкритого обговорення направлено на розгляд до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: