Завантаження ...

У Сумах представники міської влади провели чергові загальні збори з перевізниками

У Сумах представники міської влади провели чергові загальні збори з перевізниками фото

Фахівці відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг спільно з депутатами міської ради зустрілися із перевізниками, що працюють у сфері міських перевезень, з приводу обговорення актуальних питань.



Фахівці відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг спільно з депутатами міської ради зустрілися із перевізниками, що працюють у сфері міських перевезень, з приводу обговорення актуальних питань.

Одне з таких озвучила заступник начальника управління у справах осіб з інвалідністю та соціального обслуговування громадян департаменту соціального захисту населення Вікторія Литвиненко. Вона повідомила, що під час зустрічі з сім’ями загиблих учасників бойових дій надходять скарги на некоректну поведінку водіїв автобусів та відмову в безкоштовному проїзді. З боку перевізників було обіцяно провести додаткові інструктажі та роз’яснення з водіями автобусів. Разом із тим, міські обранці вийшли із пропозицією, аби департамент соціального захисту населення підготував та виніс на обговорення постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики розрахунки на відшкодування компенсаційних виплат за пільгове перевезення членів сім’ї загиблих учасників бойових дій.

Наступним питанням порядку денного був розгляд розрахунків тарифу, а саме: проведення процедури розробки регуляторного акту, терміни оприлюднення та розгляд проекту рішення, про що поінформував начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко.

Головний спеціаліст відділу Наталія Андросова додала, що за результатами перевірок розрахунків, одержаних від перевізників, були виявлені недоліки, про що було письмово повідомлено перевізників. Також було наголошено на відповідності розрахунків щодо затвердженої Методики та своєчасне подання відсутніх документів до відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг.

Водночас підприємцям доручили провести додаткові інструктажі щодо роботи у вечірній час, культури обслуговування населення, а заразом звернути особливу увагу на покращення санітарно-технічного стану транспортних засобів.

Окремо учасники загальних зборів зупинились на прийдешньому фестивалі «Kvartal FEST», що відбудеться в с. Підопригори – перевізникам запропонували долучитись до перевезень мешканців до місця проведення заходу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: