Завантаження ...

Сумські медики закликають сумчан до безпечного святкування

Сумські медики закликають сумчан до безпечного святкування фото

Управління охорони здоров’я закликає сумчан під час відвідання святкових масових заходів дотримуватись обмежувальних протиепідемічних заходів і правил безпеки під час спеки.



Управління охорони здоров’я закликає сумчан під час відвідання святкових масових заходів дотримуватись обмежувальних протиепідемічних заходів і правил безпеки під час спеки.

Медики зауважують, що епідемічна ситуація наразі залишається контрольованою, проте вже відмічається збільшення кількості випадків коронавірусної інфекції, зареєстровані випадки небезпечного штаму «Дельта».

У зв’язку з цим закликають сумчан бути обережними при святкуванні. Неухильно дотримуватись протиепідемічних заходів: соціальної дистанції 1,5 м, вітатися безконтактно, регулярно мити руки з милом чи обробляти антисептиком, правильно одягати захисну маску.

Також радять при появі симптомів захворювання залишатись удома.

«Щеплення – це найперший захист від COVID-19, але вакцинація у жодному разі не є приводом до ігнорування заходів безпеки. Навіть якщо ви тільки вакциновані, є загроза інфікуватися вірусом та інфікувати інших, оскільки рівень вакцинації у нашому місті є поки що недостатнім! Саме тому важливо продовжувати дотримуватися протиепідемічних норм, поки більшість населення України не напрацює імунітет», – наголошують у профільному відділі.

Також сумчан просять у разі спекотної погоди намагатись якомога менше перебувати на сонці, обирати легкий, вільний одяг світлих кольорів, бажано з довгим рукавом, вдягати сонцезахисні окуляри і капелюх, краще з широкими крисами, щоб затінити обличчя, вуха та шию, пити більше води.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: