Завантаження ...

БК «СумДУ» шукає партнерів

БК «СумДУ» шукає партнерів фото

Сумський баскетбольний клуб анонсує створення партнерської ради клубу. Трохи більше місяця залишається до початку чергового чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Вищої ліги.



Сумський баскетбольний клуб анонсує створення партнерської ради клубу.

Трохи більше місяця залишається до початку чергового чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Вищої ліги. Федерація баскетболу України посилила вимоги до учасників змагань, в результаті чого очікується перехід вітчизняного баскетболу на більш професійний рівень.

У той же час істотно зростають фінансові зобов’язання клубів, тому критичним виникає питання пошуку додаткових ресурсів. Тому БК «СумДУ» публічно звертається за підтримкою.

Партнерська рада клубу – коло осіб, установ і організацій, яким небайдужий баскетбол в місті Суми та регіоні. Це можливість рекламувати свій бренд, товар або послугу, демонструвати (в тому числі відкрито) свою підтримку баскетболу, спілкуватися між собою на іграх і поза ними, бути в центрі подій і бачити «життя» баскетбольної команди зсередини.

Для потенційних партнерів і вболівальників БК «СумДУ» поступово буде відкривати завісу сезону, який наближається. Серед «видимих» змін – трансляція ігор з трьох камер і проведення ігор на майданчиках, що мають не менше 300 сидячих місць для глядачів. Тому домашньою ареною БК «СумДУ» в наступному сезоні стати Палац студентського спорту, який всі ми знаємо, як «Манеж»!

Двері партнерської ради завжди відкриті для бажаючих. Щоб дізнатися умови і приєднатися, пишіть в соціальні мережі або звертайтесь за телефоном 066-534-21-83 (Начальник команди БК «СумДУ» – Микола Гуменний).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: