Завантаження ...

Сумські команди зіграли матчі другої ліги

Сумські команди зіграли матчі другої ліги фото

14 серпня відбулися матчі 4-го туру чемпіонату України з футболу у другій лізі. У групі Б грають відразу три команди з Сумщини – дебютанти професійного футболу.



14 серпня відбулися матчі 4-го туру чемпіонату України з футболу у другій лізі.

У групі Б грають відразу три команди з Сумщини – дебютанти професійного футболу.

Краще за всіх зіграв ФК «Суми», який вдома розгромив новокаховську «Енергію» 3:0 (голи на рахунку Яна Ковалевського (5-а хвилина, з пенальті), Дмитра Горбунова (74) і Павла Мілесіна (90+2).

ФК «Тростянець» приймав «Балкани» з Одещини. Пропустивши на 50-й хвилині, на 75-й тростянчани відігралися завдяки голу Віталія Полянського. Однак за 4 хвилини гості забили другий і останній гол у цьому матчі – 1:2.

«Вікторія» в Миколаївці приймала ФК «Миколаїв» і вже на 1-й хвилині повела після пенальті у виконанні Вадима Шавріна. Однак далі забивали лише гості, причому тричі – 39-а, 57-а і 81-а хвилини матчу стали нещасливими для господарів. У підсумку, досить несподівана поразка лідера групи 1:3.

Після 4-х турів лідирують три команди – ФК «Миколаїв», «Таврія» і «Балкани» – по 8 очок. Далі – «Перемога», «Полтава» і наша «Вікторія» – по 7. «Тростянець» з 5 очками на 9-му місці, «Суми» з 4-ма – на 13-му.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: