Завантаження ...

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 12 серпня

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 12 серпня фото

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.



Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будівлі за адресами: вул. Г. Кондратьєва, 48, вул. Прокоф'єва, 22 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Заливна, 11 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі, вул. Героїв Небесної Сотні, 7 (заміна стояків та кранів холодної води в квартирі), вул. Харківська, 44, вул. СКД, 12 (заміна стояків гарячої та холодної води в квартирах), вул. СКД, 34 (заміна труб каналізації в квартирі), вул. Глінки, 11, вул. Інтернаціоналістів, 43А, вул. Івана Сірка, 37, вул. Харківська, 58А (заміна корінних кранів гарячої та холодної води в квартирах), вул. Пушкіна, 20 (заміна труб холодної води в квартирі), вул. Інтернаціоналістів, 43 (установка лічильників холодної води в квартирі), вул. Реміснича, 25, вул. Л. Бикова, 2/1 (заміна корінних кранів гарячої та холодної води в квартирах), вул. Леваневського, 2 (ремонт труб гарячої води в квартирі), вул. Троїцька, 43 (установка лічильників холодної води в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: