Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці приборкали загоряння сухої рослинності

На Сумщині вогнеборці приборкали загоряння сухої рослинності фото

9 серпня о 18:01 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу на відкритій території на пров. Гагаріна в м. Путивль.



9 серпня о 18:01 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу на відкритій території на пров. Гагаріна в м. Путивль. На гасіння направили відділення чергового караулу 16-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що вогонь охопив чагарники. Поривами вітру полум’я стрімко поширювалося. О 18:51 пожежу вдалося локалізувати на площі 20 кв. м, а о 19:04 – ліквідувати.

Всього на гасіння залучалося від Державної служби України з надзвичайних ситуацій 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Рятувальники вкотре закликають громадян бути максимально обережними у поводженні з вогнем, не спалювати сміття та залишки сухої рослинності. Пам’ятайте, за даних температурних показників навіть найменша жаринка може спричинити масштабне загоряння. При виявленні ознак пожежі на відкритій території або у лісовій місцевості негайно телефонуйте на номер екстреного виклику «101»!

Головне управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: