Завантаження ...

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 10 серпня

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 10 серпня фото

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.



Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будівлі за адресами: вул. Петропавлівська, 106, пров. 9 Травня, 4, вул. Прокоф'єва, 30 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирі), вул. Прокоф’єва, 31 (заміна стояків гарячої та холодної води в квартирах), вул. Харківська, 54 (заміна труб каналізації в квартирі), вул. СКД, 21, вул. Мєндєлєєва, 4 (заміна рушникопідсушувача в квартирах), вул. Глінки, 11 (заміна труб гарячої та холодної води в квартирі), вул. Миру, 9 (заміна крана гарячої в квартирах), вул. Ковпака, 29 (заміна стояків гарячої та холодної води в квартирі), вул. Котляревського, 3/1 (заміна труб холодної води в квартирі), вул. Ярослава Мудрого, 15, пр-т Курський, 127 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Ковпака, 23, вул. Іллінська, 10 (установка лічильників холодної та гарячої води в квартирах), пр-т Курський, 51, вул. Ковпака, 55, вул. Лесі Українки, 6 (заміна кранів, стояків та труб по холодній та гарячій воді в квартирах).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: