Завантаження ...

Сумська «Барса» виграла срібло «Кубку Австралії»

Сумська «Барса» виграла срібло «Кубку Австралії» фото

З 5 по 8 серпня в м. Черкаси відбувся XII Всеукраїнський турнір з футболу «Кубок Австралії» серед юнаків 2011 року народження.



З 5 по 8 серпня в м. Черкаси відбувся XII Всеукраїнський турнір з футболу «Кубок Австралії» серед юнаків 2011 року народження.

Кольори футбольного центру «Барса» на цьому турнірі захищали підопічні Володимира Кравчука та Олександра Мурашкіна. У вищій лізі взяли участь 24 команди, які були розділені на 6 груп.

«Барса» в групі F програла команді «Benfica» 2:3 і обіграла «Чорноморець В» 2:1 і «Volti» 3:2 і з першого місця вийшла в ¼ фіналу.

У чвертьфіналі «Барса» зійшлася з «Чорноморцем Ч», де єдиний гол у поєдинку на 12 хвилині другого тайму забив Максим Горенко.

У півфіналі «Барсу» чекала команда «Блохіна Бєланова». Матч був дуже напруженим до останньої секунди поєдинку. Першими відзначилися гравці «Блохіна Бєланова» на 7 хвилині. На 11 хвилині Микита Худін зрівняв рахунок. Єгор Говорун вже на 16 хвилині виводить «Барсу» вперед. У другому таймі суперник активізувався і на 30 хвилині зрівняв рахунок, але остаточну крапку в протистоянні поставив Кирило Юнак, який на 33 хвилині вивів свою команду у фінал.

У фіналі «Барса» зустрілася з одеським «Чорноморцем». Вже на 1 хвилині завдяки Надіну Альдалаіну «Барса» вийшла вперед. На 10 хвилині невдало зіграв наш голкіпер на випередження, і суперник, скориставшись помилкою, зрівняв рахунок. А вже на 14 хвилині автогол від нашого гравця приніс перемогу «Чорноморцю». Матч завершився з рахунком 1:2 на користь одеситів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: