Завантаження ...

Сумщина відзначає день будівельника

Сумщина відзначає день будівельника фото

Голова облдерж- адміністрації Дмитро Живицький привітав будівельників Сумщини з професійним святом



Голова облдержадміністрації Дмитро Живицький привітав будівельників Сумщини з професійним святом

«У всі часи професія будівельника шанована суспільством. Результати вашої праці очевидні для кожного – це збудовані промислові комплекси, розвинена інфраструктура, безпечні і комфортні соціальні об’єкти та житлові квадратні метри. Бажаю вам здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя вашим сім’ям. Щоб у ваших родинах завжди був затишок. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, Сумській області – багато нових будівельних об’єктів, а Україні – процвітання».

За словами голови адміністрації, сьогодні на Сумщині як і по всій Україні, в рамках програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським, активно будуються дороги, школи, дитячі садочки, басейни, спортивні заклади, приймальні відділення екстреної медицини. Найбільшим інвестором будівництва в Україні є держава.

Уперше за тридцять років незалежності на території м. Суми будується новий сучасний дитячий садочок.

Крім того, на сьогодні в м. Тростянець розпочалося будівництво надсучасного спортивного комплексу «H2O», де всі бажаючі зможуть займатися різними видами спорту. Тому будівельна галузь стоїть в авангарді позитивних змін в Україні.

«Я переконаний, що попереду у нас багато проектів, тому ваші знання й уміння потрібні для розбудови майбутнього нашої держави. Адже будівельна галузь – це головний індикатор розвитку і стабільності економіки країни», – додав очільник облдержадміністрації та нагородив почесними грамотами голови кращих працівників галузі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: