Завантаження ...

СумДУ організовує для вихованців табору «Універ» цікаві та змістовні заходи

СумДУ організовує для вихованців табору «Універ» цікаві та змістовні заходи фото

2 серпня представники кафедри економічної кібернетики навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту провели на базі дитячого табору «Універ» Сумського державного університету два заходи



2 серпня представники кафедри економічної кібернетики навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту провели на базі дитячого табору «Універ» Сумського державного університету два заходи – кіберспортивний турнір з Mortal Kombat 11 «CYBER SUMDU CAMP» та інтелектуальний конкурс «Своя гра».

У кіберспортивному турнірі взяли участь 25 дітей. Він проходив за схемою single-elimination (плей-оф). Спочатку відбирались кращі гравці серед кожного загону, а потім вони змагались між собою.

Діти були в захваті від кіберспортивної події, що вперше відбулася в їхньому таборі.

Організаторами турніру виступили: кафедра економічної кібернетики ННІ БіЕМ СумДУ та Центр кіберспорту СумДУ за підтримки Федерації кіберспорту України.

Також вихованці «Універу» цього дня взяли участь в інтелектуальному конкурсі «Своя гра», яку провели викладачі кафедри економічної кібернетики.

У запеклій боротьбі, яка тривала півтори години, було проведено 4 раунди, під час яких учасники обирали категорію: питання (математика, економіка чи інформатика) та складність питання. У кожному раунді було обрано двох фіналістів, які зіграли ще одну гру.

Учасники були нагороджені дипломами та солодкими призами. Загальне враження у всіх залишилось позитивне, адже в дружній атмосфері діти перевіряли свої здібності та дізнались багато нового.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: