Завантаження ...

Ігор Мусієнко подякував уболівальникам за підтримку і пояснив свій провал

Ігор Мусієнко подякував уболівальникам за підтримку і пояснив свій провал фото

Сумській легкоатлет Ігор Мусієнко, який у змаганнях зі штовхання ядра на Олімпійських іграх в Токіо посів 30-е місце, звернувся до вболівальників.



Сумській легкоатлет Ігор Мусієнко, який у змаганнях зі штовхання ядра на Олімпійських іграх в Токіо посів 30-е місце, звернувся до вболівальників.

«Пишу всім велике дякую, хто мене підтримував, налаштовував, підводив, бадьорив, але для мене ці змагання вже закінчилися, закінчилися кваліфікацією, яку я не пройшов. Для неї мій результат дуже низький. Досі не зрозумію, чого я побоювався, але штовхати я планував на порядок більше. Може, відчував якусь відповідальність і боявся не зафіксувати результат взагалі, тому і робив певні технічні помилки, може, не вистачало закордонних стартів, бо вдома це одне, а з хлопцями, які змагаюся тут, це інше. Багато говорили: ти вже там, ти виступаєш, і все одно як буде!!!

У планах у сезоні у мене було відібратися сюди, на ОІ. Завжди, звичайно, хочеться більше, але на фінал я не особливо розраховував, бо в ядрі у нас за останні час дуже піднялися результати, і штовхати треба було далеко, а тримати форму постійно на певному рівні дуже важко і дорого. Тому що постійних лікарів, масажистів, реабілітації, відновлення у нас немає, і доводиться вигрібати це своїми силами!!!

Це був для мене певний досвід, я зроблю деякі висновки і далі буду працювати, зараз знаю тільки одне: нічого себе жаліти, потрібно завжди намагатися викластися, показати все, що можеш, не планувати на наступний раз, якого може і не бути, треба працювати і змагатися!!!

Сьогодні фінал у штовханні ядра без моєї участі, впевнений, що будуть дуже високі результати, думаю буде рекорд ОІ, буду звичайно ж дивитися, вболівати!

Всім ще раз велике дякую, вас дуже багато, без вас би всього не було, і сподіваюся найближчим часом ми станемо на високий п’єдестал!!!», – написав він у Фейсбуці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: