Завантаження ...

Поліція Сумщини встановлює обставини ДТП з травмованими 4 серпня 2021

Поліція Сумщини встановлює обставини ДТП з травмованими 4 серпня 2021 фото

Минулого дня на автодорозі "Суми-Полтава" біля села Боромля 38-річна сумчанка керуючи автомобілем «Toyota Land Cruiser» з'їхала в кювет та перекинулась.



Минулого дня на автодорозі "Суми-Полтава" біля села Боромля 38-річна сумчанка керуючи автомобілем «Toyota Land Cruiser» з'їхала в кювет та перекинулась. Чотири пасажири та сама водійка отримали тілесні ушкодження різної тяжкості.

Як встановили правоохоронці, з метою уникнення лобового зіткнення з невстановленим автомобілем, який виїхав на смугу зустрічного руху, жінка з'їхала в кювет та перекинулась. В результаті ДТП одна з пасажирок отримала тяжкі тілесні ушкодження та госпіталізована до реанімаційного відділення Тростянецької центральної районної лікарні. Інші пасажири та сама водійка отримали медичну допомогу на місці аварії та відпущені додому. Слідчі дії тривають.

У поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: