Завантаження ...

У Сумах формують нову Молодіжну раду

У Сумах формують нову Молодіжну раду фото

У Сумах відбуваються установчі збори з формування складу Молодіжної ради при міській раді. На засіданні присутні члени ініціативної групи з підготовки установчих зборів і кандидати до складу Молодіжної ради.



Як повідомив голова ініціативної групи Станіслав Поляков, загалом надійшли заяви від 47 осіб .

Спочатку кандидати шляхом поіменного голосування обрали лічильну комісію з шести представників, голову та секретаря установчих зборів, а також визначилися з кількісним складом Молодіжної ради – 15 осіб.

Потому перейшли до презентацій кандидатів. Претенденти по черзі представляють себе та відповідають на запитання.

Після презентацій відбудеться голосування. За його результатами буде сформовано склад Молодіжної ради, який затвержуватимуть депутати міської ради.

Заслухавши претендентів, а участь у відборі взяла 21 особа, лічильна комісія склала рейтинговий список кандидатів відповідно до кількості набраних ними голосів. До Молодіжної ради потрапили: Антон Вода, Вікторія Лисянська, Вікторія Стома, Денис Устименко, Марина Уткіна, Олександр Хоменко, Олександр Школьний (по 10 голосів), Артем Бондарєв, Антон Вербицький, Іван Воробйов, Юлія Погрібна, Лілія Чорноштан (по дев’ять голосів), Євген Скрипка, Світлана Юрченко (по вісім голосів), Анна Мельник (шість голосів).

Водночас представник ініціативної групи Ігор Перепека зазначив, що всі кандидати заявили про себе як про яскравих, неординарних особистостей, і запропонував Молодіжній раді після набуття нею повноважень взяти до свого складу тих шістьох осіб, яким кількість набраних балів не дозволила відразу увійти до цього дорадчого органу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: