Завантаження ...

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 3 серпня

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 3 серпня фото

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.



Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Заливна, 13 (заміна кранів та установка лічильників гарячої води в квартирі), вул. Г. Кондратьєва, 38, 50 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Г. Кондратьєва, 143 (заміна труб холодної та гарячої води в квартирі), вул. Р. Атаманюка, 27, 55 ( заміна труб та стояків холодної та гарячої води в квартирах), вул. Р. Атаманюка, 33 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирі), вул. К. Зеленко, 7, вул. Івана Сірка, 23 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Івана Сірка, 19 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Харківська, 54, 40, вул. 3-й Паковий проїзд, 6 (установка лічильників холодної та гарячої води в квартирах), вул. Холодногірська, 31, вул. Шевченка, 2, вул. Данила Галицького, 39, вул. Г. Кондратьєва, 152 (заміна труб гарячої та холодної води в квартирах), вул. Засумська, 12 (заміна кранів холодної води в квартирі), вул. Горького, 40 (заміна труб та лічильників по холодній та гарячій воді в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: