Завантаження ...

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 2 серпня 2021

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 2 серпня 2021 фото

За підсумками перевірок працюючих об’єктів, мобільні групи з контролю за дотриманням карантину протягом минулого тижня склали 20 адмінпротоколів.



За підсумками перевірок працюючих об’єктів, мобільні групи з контролю за дотриманням карантину протягом минулого тижня склали 20 адмінпротоколів.

Про інспекцію 448 кафе, магазинів, аптек, закладів побутового обслуговування, транспортних засобів, які перевозять пасажирів тощо, які інспектували на дотримання протиепідемічних правил з 23 по 29 липня, розповів головний спеціаліст відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Анатолій Кацов.

Зокрема, за порушення карантинних заходів, ігнорування маскового режиму тощо складено п'ять протоколів за ст. 42 КУпАП і 15 протоколів – за статтею 44-3 КУпАП. Всього за цей рік за порушення дотримання карантинних норм чинного законодавства за статтею 44-3 КУпАП складено 1928 протоколів.

Відділом торгівлі, побуту та захисту справ споживачів спільно з правоохоронцями та працівниками Сумського управління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області, повідомила заступник начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Галина Даценко, минулого тижня проведено відповідні рейди на дев'яти об'єктах торгівлі та громадського харчування. Результат обстежень – вісім адміністративних протоколів за статтею 42 КУпАП.

Під час перевірки з адміністраторами та працівниками об’єктів господарювання були проведені профілактичні бесіди щодо недопущення порушень карантинних норм чинного законодавства.

Разом із тим, з 26 по 30 липня, за інформацією начальника відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергія Яковенка, членами тимчасової комісії з контролю за проведенням дезінфекції у міському пасажирському транспорті було проведено контрольну перевірку на дотримання карантинних вимог на базі одного з приватних підприємств. Підприємцю надані рекомендації щодо посилення контролю за перевезенням пасажирів у захисних масках та проведення дезінфекції робочої зони не рідше трьох разів на день.

Крім того проведено контрольну перевірку дезінфекції міського пасажирського транспорту на маршрутах №№ 1, 5, 17А, 19, 55, 57, перевірено 40 автобусів. Встановлено, що дезінфекція салонів транспортних засобів проводиться згідно з графіками.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: