Завантаження ...

На Сумщині викрили крадія кабелів зв’язку

На Сумщині викрили крадія кабелів зв’язку фото

Вжитими оперативними заходами поліцейські Шостки викрили 33-річного місцевого жителя, який на протязі трьох місяців викрадав з під’їздів багатоповерхівок та з зовнішніх стін будинків кабелі телефонного і Інтернет – зв’язку.



Вжитими оперативними заходами поліцейські Шостки викрили 33-річного місцевого жителя, який на протязі трьох місяців викрадав з під’їздів багатоповерхівок та з зовнішніх стін будинків кабелі телефонного і Інтернет – зв’язку. За попередніми підрахунками чоловік завдав збитків підприємству на суму понад 10 000 гривень.

За даними слідства, зловмисник діяв у під’їздах багатоповерхівок вдень, а вночі його увагу привертали кабелі телефонного зв’язку, які проходили по зовнішнім стінам будинків. Викрадене він продавав, а виручені гроші витрачав на свої потреби.

Правоохоронці вже встановили причетність 33-річного чоловіка до скоєння 23 крадіжок. Своїми діями підозрюваний не лише завдавав збитків підприємству, а й залишав без зв’язку чисельних абонентів.

Зловмиснику слідчі поліції вже повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі правоохоронці перевіряють вказаного чоловіка на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: