Завантаження ...

Ситуація з небезпечними подіями на Сумщині за тиждень на 19 липня 2021

Ситуація з небезпечними подіями на Сумщині за тиждень на 19 липня 2021 фото

За минулий тиждень на території області зареєстровано 175 небезпечних подій. Випадків загибелі та травмування людей на пожежах не зареєстровано.



За минулий тиждень на території області зареєстровано 175 небезпечних подій. Випадків загибелі та травмування людей на пожежах не зареєстровано. Вогнем знищено та пошкоджено 12 будівель та 1 одиницю автотракторної техніки.

Пожежно-рятувальними підрозділами Сумщини здійснено 60 оперативних виїздів. Під час ліквідації пожеж врятовано 24 будівлі, 1 одиницю автотракторної техніки, матеріальних цінностей на загальну суму понад 3 млн. 100 тис. грн.

Як свідчить статистика, з настанням теплої та посушливої погоди все частіше виникають пожежі в екосистемах. Тому рятувальники вкотре застерігають населення, будьте відповідальними у дотриманні правил пожежної безпеки та вкрай обережними у поводженні з вогнем та не провокуйте пожежі в природних екосистемах. При виявленні ознак пожежі у лісі та на відкритих територіях негайно телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: