Завантаження ...

Дві родини привітали з ювілеєм з часу створення прийомної сім'ї у Сумах

Дві родини привітали з ювілеєм з часу створення прийомної сім'ї у Сумах фото

Заступник міського голови Віра Мотречко привітала родину Галини Олвйник і Артура та Наталії Хашаби з ювілеєм з часу створення прийомних сімей.



Заступник міського голови Віра Мотречко привітала родину Галини Олійник і Артура та Наталії Хашаби з ювілеєм з часу створення прийомних сімей.

Галина Олійник виховала двоє власних доньок, у 2006 році в сім'ю влаштовано хлопчика Василя, пізніше родина взяла на виховання Марка. А у травні 2012 поповнилась ще двома дітьми. 15-річний ювілей з часу створення прийомної сім'ї родина відзначала 14 липня.

На сьогодні в родині виховується двоє дітей, – Марк, який перейшов на третій курс Машинобудівного фахового коледжу та Федір, який навачатиметься в 9-му класі. Ще жінка бажає взяти на виховання дівчинку.

Також цього дня привітали прийомну сім’ю Наталії та Артура Хашаби, яку було створено 2016 року. Подружжя виховує хлопчика-сироту.

З нагоди ювілейних дат, від сумської громади посадовиця вручила подарунки прийомним родинам, – родині Хашаби презентували мікрохвильову піч, родині Олійник – гриль-барбекю.

Від імені міського голови Олександра Лисенка, Віра Мотречко та начальник управління «Служба у справах дітей» Валерія Подопригора подякувала прийомним батькам за тепло і турботу, з якою вони виховують дітей, і запевнила, що міська влада завжди підтримуватиме і допомагатиме їхнім родинам.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: