Завантаження ...

У Сумах гідравлічні випробування на ТЕЦ продовжено на тиждень

У Сумах гідравлічні випробування на ТЕЦ продовжено на тиждень фото

У зв’язку з необхідністю проведення ремонтних робіт за результатами випробувань теплогенеруючого обладнання і теплових мереж підвищеним тиском, гідравлічні випробування на сумській ТЕЦ продовжено до 22 липня.



У зв’язку з необхідністю проведення ремонтних робіт за результатами випробувань теплогенеруючого обладнання і теплових мереж підвищеним тиском, гідравлічні випробування на сумській ТЕЦ продовжено до 22 липня.

Планом роботи ТЕЦ на 2021 рік було заплановано зупинку станції для проведення гідравлічних випробувань трубопроводів ТЕЦ та теплових мереж у період з 1 по 14 липня.

Однак під час виконання випробувань було виявлено значну кількість пошкоджень, без усунення яких підготувати обладнання станції та теплових мереж до надійної роботи в наступному опалювальному періоді неможливо.

Крім того, виявлено необхідність заміни дільниць мережних трубопроводів та запірної арматури, виконання яких можливе виключно під час зупинки станції.

З метою якісної підготовки теплогенеруючого обладнання та теплових мереж до наступного опалювального періоду, відповідно до розпорядження міського голови від 14 липня 2021 року № 224-Р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 30.03.2021 № 118-Р «Про випробування теплових мереж міста Суми підвищеним тиском», строк відсутності гарячого водопостачання від сумської ТЕЦ подовжено по 22 липня.

У зв’язку з цим в означений період не здійснюватиметься гаряче водопостачання по магістралях № 3, № 4, № 6 та № 8 в районі вул. Ковпака, пр-ту Курський, вул. Лесі Українки, вул. Юнаківська, вул. Праці, вул. Реміснича, вул. Металургів, вул. Холодногірська, площі Горького, вул. Першотравнева, вул. Засумська, вул. Садова, вул. Люблінська, вул. Ярослава Мудрого, а також по магістралях № 5, № 7, № 4, № 3, № 1, № 2 у районі пр-ту М. Лушпи, вул. Героїв Крут, вул. Інтернаціоналістів, вул. Івана. Сірка, вул. Харківська, вул. Прокоф’єва, вул. С. Табали (Севєра), вул. Троїцька, вул. Привокзальна, вул. Супруна, пр-ту Т.Шевченка, вул. Новомістенська, вул. Красовицького, вул. Воскресенська, вул. Г. Кондратьєва, вул. Петропавлівська, майдан Незалежності, вул. Покровська, вул. Шишкарівська, вул. Тополянська, вул. Скрябіна, вул. 2-а Залізнична, вул. Горького, вул. Серпнева, вул. Охтирська, вул. Миру, вул. Римського-Корсакова, вул. Марко Вовчок, вул. Нижньосироватська.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: