Завантаження ...

У СумДУ активно стартувала вступна кампанія

У СумДУ активно стартувала вступна кампанія фото

З 14 липня в Україні розпочався прийом електронних заяв на навчання до закладів вищої освіти від випускників закладів загальної середньої освіти та фахових коледжів.



З 14 липня в Україні розпочався прийом електронних заяв на навчання до закладів вищої освіти від випускників закладів загальної середньої освіти та фахових коледжів. 15 липня – стартував прийом заяв на здобуття ступеня «Магістр». За перший день вступної кампанії до Сумського державного університету подано удвічі більше заяв, ніж за цей час торік.

Заяви на вступ до ЗВО подаються в електронному вигляді через особистий кабінет вступника.

Як повідомив директор департаменту доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи Сумського державного університету Юрій Мерзляков, цього рок змінилися умови вступу для випускників фахових коледжів та випускників-бакалаврів, відтепер вони також мають подавати електронні заяви (у минулому році ці категорії вступників подавали паперові заяви).

«Ми очікуємо на вступників не лише з Сум та області, але й з усієї України та з-за кордону, адже наш університет відомий своїми досягненнями», – підкреслив Юрій Мерзляков.

Завершується прийом заяв до бакалавратури – 23 липня, до магістратури – 24 липня.

Для консультації з питань вступу, а також допомоги вступникам в оформленні електронних кабінетів і подачі заяв до будь-якого ЗВО України, в СумДУ працюють два консультаційні центри:

  • м. Суми, вул. Римського-Корсакова, 2, корпус «Ц», поверх 3 (к. 339);
  • м. Суми, вул. Петропавлівська, 57, корпус 2, Приймальна комісія.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: