Завантаження ...

Сумські депутати затвердили новий склад постійних комісій міської ради

Сумські депутати затвердили новий склад постійних комісій міської ради фото

Міські обранці затвердили проєкт рішення, що стосується змін персонального складу постійних комісій Сумської міської ради VIII скликання.



Міські обранці затвердили проєкт рішення, що стосується змін персонального складу постійних комісій Сумської міської ради VIII скликання.

Під час другого пленарного засідання VIII сесії міської ради депутати внесли зміни до рішень «Про утворення постійних комісій Сумської міської ради VІІІ скликання та затвердження їх кількісного і персонального складу» та «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради «Про утворення постійних комісій Сумської міської ради VІІІ скликання та затвердження їх кількісного і персонального складу» та затвердили двох нових голів і двох секретарів постійних комісій, якими стали представники депутатської фракції політичної партії «Європейська Солідарність».

Так, очільником постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики обрано Вадима Акпєрова.

Головою постійної комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності та приватизації – Євгена Косяненка.

Також, відтепер, секретарем постійної комісії з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології буде Дмитро Хандурін, а секретарем постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку – Інна Босенко.

За даний проєкт рішення проголосували 22 міські обранці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: