Завантаження ...

На Сумщині упродовж доби виявлено 26 боєприпасів, ще 32 знешкоджено

На Сумщині упродовж доби виявлено 26 боєприпасів, ще 32 знешкоджено фото

12 липня групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження двадцяти дев’яти 50-мм мінометних мін, одного 152-мм та двох 76-мм артилерійських снарядів.



12 липня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження двадцяти дев’яти 50-мм мінометних мін, одного 152-мм та двох 76-мм артилерійських снарядів. Боєприпаси раніше були виявлені у лісі с. Перекопівка, що на Роменщині та на березі р. Сейм поблизу с. Пересипки, що на Путивльщині. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

Цього ж дня, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про виявлення двадцяти шести 50-мм мінометних мін. Відголоски минулих війн знаходилися в лісі на відстані до 800 м від житлових будинків с. Перекопівка, що на Роменщині.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни).

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: