Завантаження ...

Студенти СНАУ стали одними з кращих на міжнародному конкурсі студентських наукових робіт

Студенти СНАУ стали одними з кращих на міжнародному конкурсі студентських наукових робіт фото

Студенти інженерно-технологічного факультету Сумського національного аграрного університету Сергій Данілов та Богдан Наталич стали призерами Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт



Студенти інженерно-технологічного факультету Сумського національного аграрного університету Сергій Данілов та Богдан Наталич стали призерами Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт, що проходив на базі Миколаївського національного аграрного університету.

За результатами розгляду та захисту робіт за галуззю знань «208 Агроінженерія» хлопці посіли третє місце, за що були нагороджені відповідними дипломами. Проте, навряд чи вдалося досягти таких результатів без допомоги професійного наставника. Тож сертифікатом також була відмічена керівниця Тетяна Хворост.

Всього на конкурс було подано 147 робіт від представників закладів вищої освіти з України, Китаю, Латвії, Польщі, Словакії, Боснії і Герцоговини, Казахстану, Грузії, Білорусії, Молдови. Тож заслужене ІІІ місце – це чудовий результат!

Вітаємо студентів та їхніх наукових керівників з досягненням та бажаємо подальших злетів у науковій та професійній діяльності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: