Завантаження ...

На Сумщині сусід врятував літню жінку на пожежі

На Сумщині сусід врятував літню жінку на пожежі фото

7 липня о 10:33 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу житлового будинку на вул. Благодатна у м. Середина-Буда.



7 липня о 10:33 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу житлового будинку на вул. Благодатна у м. Середина-Буда. На гасіння направили черговий караул 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику вогнеборці встановили, що загоряння сталося в одній із половин будинку на двох господарів. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була дерев’яна, а стеля була оздоблена утеплювачем. Через сильне задимлення працювати довелося у захисних апаратах. О 10:59 пожежу локалізували на площі 10 кв. м стелі та 5 кв. м стіни, запобігши поширенню полум’я на весь будинок. Об 11:25 загоряння повністю приборкали.

Всього на гасіння залучалося від Державної служби України з надзвичайних ситуацій 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Як було встановлено, пожежу виявив власник сусідської половини будинку. Чоловік прибіг на допомогу і вивів із помешкання, яке вже почало наповнюватись димом, літню господарку та приступив до гасіння підручними засобами. Жінка 1936 р.н. перебувала у шоковому стані, медпрацівники надали їй необхідну допомогу, на щастя госпіталізація їй не знадобилася.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: