Завантаження ...

На Сумщині ремонтуються дороги місцевого значення

На Сумщині ремонтуються дороги місцевого значення фото

На замовлення ДП «Дороги Сумщини» розпочато поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 190302 Кириківка – Мирне – Сонячне, км 0+000-км 17+200 в Охтирському районі



На замовлення ДП «Дороги Сумщини» розпочато поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 190302 Кириківка – Мирне – Сонячне, км 0+000-км 17+200 в Охтирському районі

На даний час проведено роботи з влаштування вирівнюючого шару з щебенево-піщаної суміші та розпочато роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону.

«У рамках програми «Велике будівництво Президента України Володимира Зеленського на Сумщині активно ремонтуються дороги, – прокоментував голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький. – Радує те, що відновлюються не лише державні дороги, а й місцеві шляхи у громадах. Це, перш за все, дороги до шкіл, закладів охорони здоров’я, туристичні маршрути».

За словами очільника облдержадміністрації, для ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у Сумській області було виділено коштів субвенції з державного бюджету в сумі 707,9 млн гривень та залишок невикористаних коштів у 2020 році в сумі 18,8 млн гривень.

Серед іншого, кошти субвенції з державного бюджету спрямовані на ремонт 32 об’єктів автомобільних доріг загального користування місцевого значення в сумі 452,3 млн гривень; ремонт 24 об’єктів вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Сумської області в сумі 113,9 млн гривень.

Крім того, для ремонту місцевих доріг, вулиць та комунальних доріг у Сумській області у 2021 році було додатково виділено коштів субвенції з державного бюджету в сумі 129,1 млн гривень.

«Сумська облдержадміністрація контролює, щоб державні кошти використовувались ефективно, а жителі області їздили європейськими шляхами», – наголосив голова облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: