Завантаження ...

Завтра дитячий заклад оздоровлення і відпочинку «Орлятко» прийме першу зміну юних сумчан

Завтра дитячий заклад оздоровлення і відпочинку «Орлятко» прийме першу зміну юних сумчан фото

Комісія з питань організації оздоровлення, відпочинку й зайнятості дітей Сумської міської територіальної громади перевірила готовність позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Орлятко» (ПАТ «Сумбуд») до проведення оздоровчої кампанії.



Комісія з питань організації оздоровлення, відпочинку й зайнятості дітей Сумської міської територіальної громади в літній період під головуванням заступника міського голови Віри Мотречко перевірила готовність позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Орлятко» (ПАТ «Сумбуд») до проведення оздоровчої кампанії.

До складу комісії ввійшли представники міської влади (департаменту соціального захисту населення, управління освіти і науки, управління з питань праці, відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи департаменту комунікацій та інформаційної політики, відділу у справах молоді та спорту, відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, управління охорони здоров’я), Сумського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, міського відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області, державної установи «Сумський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», КП «Шляхрембуд», СумДУ, ПАТ «Сумихімпром», АТ «Сумський завод насосного та енергетичного машинобудування «Насосенергомаш», Сумської обласної ради професійних спілок, громадськості.

Насамперед, члени комісії ретельно вивчили наявність необхідних документів, – особливу увагу звернули на дотримання санітарних і протипожежних норм, оглянули корпуси та територію табору, їдальню та душові кімнати.

Під час перевірки порушень виявлено не було, а тому перших відпочивальників «Орлятко» прийме вже завтра, 8 липня.

Працюватиме він у дві зміни, кожна зміна триватиме 14 днів, за одну оздоровитися зможуть 200 дітей. Путівки коштують від 6,5 тис грн.

Віра Мотречко зауважила, що міська влада і директори позаміських оздоровчих і відпочинкових закладів дбають про те, аби літній період юні сумчани використали з максимальною користю і 1 вересня з новими силами повернулися до навчання, тому закликала батьків не залишати влітку дітей без догляду, а влаштовувати до позашкільних закладів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: