Завантаження ...

Цими вихідними у Ромнах запрацював центр масової вакцинації проти COVID-19

Цими вихідними у Ромнах запрацював центр масової вакцинації проти COVID-19 фото

У центрі масової вакцинації проти COVID-19, створеному на базі комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Ромни» Роменської міської ради, вакциною CoronaVac щеплено 125 осіб



У центрі масової вакцинації проти COVID-19, створеному на базі комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Ромни» Роменської міської ради, вакциною CoronaVac щеплено 125 осіб: 81 – у суботу та 44 – у неділю

«Центр масової вакцинації працює з 09.00 до 14.00 у вихідні дні за адресою: м. Ромни, 1-й пров. Коржівської, 7. Шановні мешканці, не потрібно приходити о 07.00, щоб устигнути щепитись, вакцини вистачить усім», – наголошує головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Ромни» Роменської міської ради Світлана Швайка.

У Центрі вакцинації імунізують громадян, які записалися до листа очікування в додатку чи через сайт ДІЯ, або через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я.

«Вакцинація в центрі проходить із дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних вимог. CoronaVac – вакцина проти COVID-19, що виробляється китайською компанією «Sinovac Biotech». Її створено за традиційною технологією розробки інактивованих вірусних вакцин. Запрошуємо усіх бажаючих», – зазначила головний лікар.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: