Завантаження ...

СумДУ підписав договір про співпрацю з Кременчуцьким педагогічним коледжем

СумДУ підписав договір про співпрацю з Кременчуцьким педагогічним коледжем фото

2 липня Сумський державний університет відвідала делегація Кременчуцького педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка. Під час візиту навчальні заклади підписали договір про співпрацю.



2 липня Сумський державний університет відвідала делегація Кременчуцького педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка. Під час візиту навчальні заклади підписали договір про співпрацю.

Предметом договору стало встановлення і розвиток ефективного та взаємовигідного співробітництва між двома закладами в освітній, науково-практичній та науково-технічній діяльності. Зокрема, сторони планують проводити спільні науково-методичні дослідження, спрямовані на підвищення якості підготовки і перепідготовки кадрів, обмінюватися досвідом у розробці програм підвищення кваліфікації і професійної перепідготовки для фахівців і керівників закладів освіти з урахуванням специфіки діяльності, разом працювати над вдосконаленням системи підготовки галузевих фахівців. Також у рамках угоди передбачається здійснення співпраці по розробці електронного документообігу, системи дистанційного навчання, профорієнтаційна робота серед населення, розвиток інноваційного та творчого середовищ в обох закладах освіти тощо.

«Успішність університету – це результат тривалої роботи. Ми зібрали кращі практики вітчизняних і світових закладів вищої освіти й готові ділитися своїм досвідом із колегами, побудувати плідну співпрацю», - підкреслив ректор СумДУ Василь Карпуша.

«Для нашого навчального закладу дуже важливою є співпраця з партнерами такого рівня як Сумський державний університет. Ми бачимо, що тут вибудувана дуже правильна структура, делеговані повноваження професіоналам, зацікавленим людям. Усе це дає значний результат. За час перебування в СумДУ ми вже знайшли спільні точки дотику, де може бути реалізована співпраця», - зазначила директорка Кременчуцького педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка Леся Крупіна.

Для гостей університету була організована ознайомча екскурсія.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: