Завантаження ...

На Сумщині будівництво полігону для складування ТПВ триває відповідно до графіка

На Сумщині будівництво полігону для складування ТПВ триває відповідно до графіка фото

Під час щопонеділкової апаратної наради керівники управління капітального будівництва та дорожнього господарства, а також департаменту інфраструктури міста доповіли про ситуацію на полігоні для складування твердих побутових відходів у Верхній Сироватці.



Під час щопонеділкової апаратної наради керівники управління капітального будівництва та дорожнього господарства, а також департаменту інфраструктури міста на вимогу міського голови Олександра Лисенка доповіли про ситуацію на полігоні для складування твердих побутових відходів у Верхній Сироватці.

Нове будівництво на об’єкті проводить управління капітального будівництва. Як зауважив начальник даного структурного підрозділу Віталій Шилов, з фінансуванням об'єкту проблем немає: «Роботи ведуться планово, ми отримали всі необхідні дозволи на проведення робіт. Фінансування по даному об'єкту стабільне».

За інформацією директора департаменту інфраструктури Олександра Журби, тендер на реконструкцію полігону для складування ТПВ з укріпленням існуючих огороджувальних дамб та улаштуванням дороги на території Верхньосироватської сільської ради проведений і роботи ведуться разом із будівництвом третьої черги.

З метою інспектування якості виконання будівельних робіт і реконструкції полігону для складування ТПВ очільник міста доручив найближчим часом провести виїзну нараду із відповідальними структурними підрозділами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: