Завантаження ...

Сумчани – учасники Х Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал»

Сумчани – учасники Х Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» фото

Ювілейний фестиваль «Книжковий Арсенал» пройшов у Києві з 23 по 27 червня. В умовах карантинних обмежень частина подій відбувалися в форматі онлайн.



Ювілейний фестиваль «Книжковий Арсенал» пройшов у Києві з 23 по 27 червня.

В умовах карантинних обмежень частина подій відбувалися в форматі онлайн. Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» та Українська бібліотечна асоціація започаткували спільний проєкт «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці», в якому взяли участь і бібліотеки Сумської міської бібліотечної системи.

Завдяки проєкту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці» мешканці нашої громади змогли потрапити на фестиваль як онлайн-відвідувачі, долучитися до перегляду та обговорення подій, які відбувалися під час Фестивалю у Києві.

Центральна бібліотека ім. Т. Г. Шевченка, бібліотеки-філії № 1, № 3, № 4, № 7, № 8, № 14, № 16, № 17 стали майданчиками проєкту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці». Проведені зустрічі з місцевими письменниками – Надією Позняк, Юлією Лесиною та Анною Коршуновою, дітей знайомили з новими книгами завдяки Українському інституту книги.

Бібліотекарі центральної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка відвідали користувачів пункту видачі книжок в Сумській обласній організації Українського товариства глухих. Бібліотекарі бібліотечної системи взяли участь у творчому звіті «Місто, яке я люблю!», присвяченому 25-й річниці прийняття Конституції України. Також провели еко-майстерню «Крин», підготували відеоогляди новинок книг, веб-подорож «Оспівую тебе, чарівне місто», презентацію до 80-річного ювілею сумського письменника Віктора Скакуна, відеопрезентацію «Пам'ять на книжкових сторінках» за участю поетеси Богдани Гусак, співака Євгена Радченка та відомого сумського кліпмейкера Сергія Мамедова.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: