Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу 29 боєприпасів виявлено, ще 60 знешкоджено

На Сумщині за минулу добу 29 боєприпасів виявлено, ще 60 знешкоджено фото

24 червня групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження сорока дев’яти мінометних мін, шістьох 76-мм та п’ятьох 45-мм артилерійських снарядів.



24 червня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження сорока дев’яти мінометних мін, шістьох 76-мм та п’ятьох 45-мм артилерійських снарядів. Боєприпаси раніше були виявлені у лісі с. Перекопівка, що на Роменщині та с. Підопригори, що на Лебединщині. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

Цього ж дня, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про виявлення двадцяти восьми 50-мм мінометних мін та одного 76 – мм артилерійського снаряду. Відголоски минулих війн знаходилися у лісі на відстані до 600 м від житлових будинків с. Перекопівка, що на Роменщині.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: