Завантаження ...

На Сумщині продається адміністративна будівля

На Сумщині продається адміністративна будівля фото

Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях виставляє на аукціон об’єкт приватизації



Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях виставляє на аукціон об’єкт приватизації – одноповерхову будівлю з трьома прибудовами неподалік автовокзалу та міського скверу в Лебедині

Найменування об’єкта приватизації: нежитлова будівля (адмінбудівля) під літ. «А». Місцезнаходження: Сумська область, м. Лебедин, вул. Ляшка, 28. Назва балансоутримувача: Головне управління Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у Сумській області.

Елементи будівлі: фундамент – щебінь, стіни – цегляні, покрівля – шифер, підлога – дощата, перегородки, двері та вікна – дерев’яні.

Прийом заявок триватиме до 1 липня. Скористайтеся можливістю приватизувати об’єкт для власної ідеї! Стартова ціна – 397 180 грн.

Дата аукціону – 2 липня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: