Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу 29 боєприпасів виявлено, ще один знешкоджено

На Сумщині за минулу добу 29 боєприпасів виявлено, ще один знешкоджено фото

22 червня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження одного 122 – мм артилерійського снаряду.



22 червня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження одного 122 – мм артилерійського снаряду. Боєприпаси раніше були виявлені на березі р. Сейм, неподалік с. Пересипки, що на Путивльщині. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

Цього ж дня, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про виявлення на присадибній ділянці одного 76 – мм артилерійського снаряду. Відголосок минулих війн знаходився на відстані до 70 м від житлових будинків с. Підопригори, що на Лебединщині.

Після цього, у лісі с. Перекопівка, що на Роменщині було знайдено двадцять дві 50-мм мінометні міни, три 76-мм та три 45-мм артилерійські снаряди. «Відголоски» минулих війн знаходилися на відстані до 600 м від житлових будинків.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: